С монтажна пяна „наказаха“ шумен Mustang


27
май
2020

Силният звук на V8-агрегат невинаги създава радост. Собственик на Mustang oт САЩ успява да разбере това по трудния начин. За да направи шумния поникар по-тих, нервен съсед на мъжа пръска монтажна пяна в ауспуха на машината! За „отмъстителя“ обаче това явно не е било достатъчно – и е оставено дори заплашително писмо.

Очевидно в случая става въпрос за Mustang GT от най-новото поколение след фейслифта – и със сменена генерация. Вероятно именно с нея развиващият 450 к.с. 5-литров V8 е вдигал сериозен шум. Вероятно този шум е дошъл в повечко на съседите: собственикът на Mustang-a Аарон Робинсън е постнал във Facebook снимки, на които се вижда как ауспуховите тръби на автомобила са напълнени с монтажна пяна. Като добавка Робинсъм намира следното послание: „Имате 14 дена да ремонтирате гърнето или да поставите заводското. Не ни подстрекавайте, ще съжалявате!“.

Isn’t this cute, please come near me or my family or my car cameras and guns for days….if anyone knows anything let me…

Публикувахте от Aaron Robinson в Сряда, 20 май 2020 г.

Според собственика монтажната пяна е съсипала гърнетата и ауспуховите тръби. „Наказателната акция“ е проява на вандализъм и затова Робин е сигнализирал за случая в полицията. Още по-куриозното в случая е, че специална функция, част от серийното оборудване на Mustang, включва режим „Добър съсед“. Благодарение на този режим можете да програмирате време, в което спортният автомобил „пали“ със затворени клапи в ауспуха – за да не си създавате проблеми с живущите наблизо. От поста не става ясно дали тунинг генерацията на Робинсън действа с въпросния режим.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >