„Състезатели“ се сблъскаха с Lamborghini-та-близнаци

1606
2020

Сред всички куриозни катастрофи, тази е една от най-специалните: две идентични Lamborghini Aventador S се ударили едно в друго. Дали пък произшествието не е било дирижирано?

Кое е това нещо, което е по-скъпо от един катастрофирал супер-автомобил? Два катастрофирали суперавтомобила! В Сингапур станала катастрофа между два идентични автомобила Lamborghini Aventador S. Да удариш Lambo с твоето Lambo – това се казва „късмет“. На всичкото отгоре и двата автомобила са жълти на цвят и с еднакъв тунинг. Според публикацията във фейсбук катастрофата е станала на червен светофар. Движещият се отпред „спортист“ с V12-мотор спрял и след това бил ударен отзад от другия автомобил. На видео в you tube се вижда, как собствениците на спортните коли гасят дим от двигателния отсек. Въпреки това двата автомобила с мощност 740 к.с. не са пострадали много. Макар, че ремонтът ще е скъп, колите няма да отидат за скрап.

Едното Lambo вече е известно във Facebook

Обикновено след такава катастрофа е редно да бъде уведомена полицията. Двамата водачи на Lamborghini-та обаче първо свалили регистрационните си номера, вероятно за да не бъдат критикувани в интернет. Всъщност едното от жълтите Lamborghini-та вече било известно: заснето от автомобила на друг участник в движението видео от 24.5.2020 показва, как единият от участниците в произшествието преминава на червено и отнема предимството на снимащия автомобил.  

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин