Състезателен кемпер от Англия

0208
2019

В Англия тунинг-специалистите от Wellhouse Leisure и MS-RT са преработили по желание на клиент един Ford Transit в кемпер със състезателна визия. AUTO BILD ще ви даде информация!

Почитателят на моторните спортове Стив Норт от Англия си поръчал кемпер. Но не какъв да е – по негово желание един Ford Transit с 2,9-литров дизелов мотор, 170 к.с. и 6-степенна автоматична предавателна кутия се превърнал в истински състезателен кемпер. За външността отговаряли тунинг-специалистите от MS-RT. За стилната вътрешна част на кемпера са се погрижили хората от Wellhouse. Цената на кемпера, изглеждащ като състезателен автомобил, е 172 000 лв.

Ford Transit е с изцяло нов бодикит и антрацитени 18-цолови джанти, както и с двойна ауспухова уредба и внушителни графики по каросерията си. Освен това каросерията на модела е смъкната. А какво не трябва да липсва при един истински състезателен модел? Втора голяма радиаторна решетка под стандартната! За подобаващ завършек на предницата се грижат ксеноновите фарове.

Поглед в кокпита: вътре са инсталирани сателитна навигационна система и темпомат. Като цяло във вътрешното пространство не цари толкова спортна обстановка. Седалките са с тапицерия от бяла кожа и със искрящо сини шевове.

Сини са също и страничните части, както и предпазните колани. В кухненската клетка има мивка, котлон, 40-литров хладилник, както и мини-фурна. В средата има масичка. Можете да спите или върху арзтягащите се седалки, или горе под покрива. Под горната част за спане има тапициран с алкантара таван със звездички, който вечер създава уютна атмосфера.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин