Съветник за покупка на служебни автомобили от среден клас: Toyota Camry

2503
2021

Автомобилите от среден клас са предпочитани като служебни. AUTO BILD тества десет актуални модела и ще ви даде препоръки

В днешно време шефовете често предоставят на служителите си служебни автомобили, вместо да им увеличат заплатите. Накрая това се оказва на сметка и за двете страни.

Тази Toyota Camry е истински скрит фаворит. Дългият 4,89 метра „японец“ се представя убедително не само с оглед на предлаганото си място, но и с увереното си хибридно задвижване. Да, то е без зареждане от контакта, което не му дава право на субсидия от държавата в Германия, но се отличава с култивирана работа, достатъчна мощност и приличен разход на гориво. Трябва да карате доста нервно, за да постигнете резултат от над 7 л/100 км. Затова пък всеки забелязва, че безстепенната автоматична трансмисия би могла да реагира по-директно, а окачването – по-ангажирано.

Също така трябва да отбележим, че изборът не е много голям. Предлага се само хибридна версия. С три линии на оборудване и в осем цвята. Това е всичко. В Германия моделът стартира от около 80 000 лв.

Съветът на AUTO BILD: въпреки, че избор на практика няма, хибридното задвижване е убедително.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин