Нашите съвети » Съветник за покупка на служебни автомобили от среден клас: Audi A4

Съветник за покупка на служебни автомобили от среден клас: Audi A4

2503
2021

Автомобилите от среден клас са предпочитани като служебни. AUTO BILD тества десет актуални модела и ще ви даде препоръки

В днешно време шефовете често предоставят на служителите си служебни автомобили, вместо да им увеличат заплатите. Накрая това се оказва на сметка и за двете страни.

От всяка една безупречно напасната фуга на каросерията на Audi A4. Струващият поне 80 000 лв. модел от Инголщадт изпълнява отвътре всяко едно обещание, дадено от външността. Фини материали, превъзходна изработка и модерно работно място с добра свързаност и ясна концепция на управление.

Водачът седи спокойно, макар и широката средна конзола малко да ограничава пространството за шофьори с по-дъги крака, а отзад пасажерите не ги очаква щедро място, но все пак съвсем прилична задна седалка. Така, че спокойно можете да пътувате на дълги разстояния в командировка четирима души.

Тъй като окачването реагира внимателно и комфортно, разполагащият със 163 к.с. TDI двигател е бърз и икономичен, изминаването на дълги разстояния се превръща в удоволствие. Единствено бихме искали автоматичната трансмисия с два съединителя да реагира малко по-пъргаво. А от Audi да дават (в Германия) повече от 2 години гаранция за сумата от поне 82 500 лв.

Съветът на AUTO BILD: Plug-in-хибрид не се предлага, а дизелът си остава първи избор за изминаващите много километри. Интересна алтернатива: версия на метан със 170 к.с. и цена от 87 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин