Съветник за покупка на служебни автомобили от среден клас: Kia Stinger

2403
2021

Автомобилите от среден клас са предпочитани като служебни. AUTO BILD тества десет актуални модела и ще ви даде препоръки

В днешно време шефовете често предоставят на служителите си служебни автомобили, вместо да им увеличат заплатите. Накрая това се оказва на сметка и за двете страни.

Скромността не е от чертите на характера му. Но всъщност в това няма нищо лошо. Kia Stinger показва, че е нещо особено още с динамичния си външен вид. клиентите трябва да могат да си позволят този специален автомобил. Както и да искат да го направят. 3,3-литровият V6 двигател с 366 к.с. (единствена моторизация) върви доста добре, като благодарение на двойното си задвижване придвижва бързо водача си, без да губи време за буксуване на колелата. Все пак трябва да споменем, че както автоматичната предавателна кутия, така и окачването можеха да бъдат една идея по-комфортни. А когато в автомобила се возят повече от един пасажер, ситуацията става малко стресова.

Ако седите на задната седалка, то стъпалата ви едва ще се поберат под предната седалка, а покривът е съвсем близо до косата ви. Все пак в багажника ще поберете немалко – вместимостта е 1114 литра. Принципно Stinger се среща рядко. От една страна моделът струва в Германия от 115 000 лв., а от друга рядко можете да постигнете с него едноцифрен резултат за разхода на гориво. Скромността изглежда по друг начин.

Съветът на AUTO BILD: предлага се само една моторизация, а оборудването е повече от щедро и едва ли ще остави неизпълнено някое желание. Ако търсите специален служебен автомобил, то тук сте на правилния.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин