Съветник за покупка на служебни автомобили от среден клас: Mazda6

2303
2021

Автомобилите от среден клас са предпочитани като служебни. AUTO BILD тества десет актуални модела и ще ви даде препоръки

В днешно време шефовете често предоставят на служителите си служебни автомобили, вместо да им увеличат заплатите. Накрая това се оказва на сметка и за двете страни.

Този „японец“ е доста фин автомобил. Mazda6 не само изглежда много добре, но и предлага солидно количество лукс. Особено, когато се касае за дизеловия агрегат със 184 к.с. Именно този вариант препоръчваме, тъй като моторът се отличава с приличен разход на гориво,бързо ускорение и спокойна работа.

При Skyactiv-D 184 винаги на линия е нивото на оборудване Sportsline. Заради 19-цоловите джанти комфортът на возене при бавна скорост не е перфектен, но пък големият брой асистиращи системи, матричните LED-светлини и единадесетте високоговорителя на аудиосистемата Bose си струват парите (от 85 000 лв. за Германия).

Предлаганото място е достатъчно, кокпитът с централно разположен въртящ/натискащ се превключвател не създава проблеми, изработката е на ниво. Евтин изглежда единствено мокетът в багажника.

Съветът на AUTO BILD: изгоден, спокоен и освен това бърз – най-добрият избор при Mazda6 е дизеловият агрегат със 184 к.с.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин