Съветник за покупка на служебни автомобили от среден клас: Skoda Superb


4
мар.
2021

Автомобилите от среден клас са предпочитани като служебни. AUTO BILD тества десет актуални модела и ще ви даде препоръки

В днешно време шефовете често предоставят на служителите си служебни автомобили, вместо да им увеличат заплатите. Накрая това се оказва на сметка и за двете страни.

И да не споменаваме нищо, едва ли някой ще забележи, че Skoda Superb е от 2015 г. (първото поколение на MQB). Фейслифтът от 2019 г. донесе свеж външен вид, както и модерни асистенти и мултимедия, а щедрото предлагано място на дългия 4,87 метра автомобил е както винаги убедително.

С него малки отдели могат да пътуват заедно в командировка. С версията с TDI двигател със 150 к.с. пътните разходи също ще останат малки. 6 литра гориво и бързи динамични характеристики – едва ли ще ви налага да закъснявате след работа. В най-обикновеното ниво на оборудване Active цената на модела в Германия е 69 000 лв.

Съветът на AUTO BILD: най-голямата мощност, предлагана от Superb е 280 к.с., но не ви съветваме да се насочвате към нея. TDI със 150 к.с. е златната среда и перфектният спътник за всеки.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин