Съветник за покупка: електрически SUV-ове под 100 000 лв.: Dacia Spring

1003
2022

Търсенето на електрически SUV-ове расте. AUTO BILD ще ви представи седем интересни екземпляра с цена до 100 000 лв. Най-важната информация!

Електрическите SUV-ове предлагат много място и комфорт – и същевременно опазват околната среда. От Dacia Spring до Mercedes EQA – AUTO BILD ще ви представи седем електрически SUV-а, чиято цена е под 100 000 лв. Съветник за покупка!

7. Dacia Spring – ценовото чудо

Dacia Spring блести с отлична цена. Това е може би най-изгодният от електрическите SUV-ове. Дори топмоделът Dacia Spring Comfort Plus, е с цена под 40 000 лв. Жазовото ниво на малкия електрически SUV е 33 000 лв.

Spring е най-малкият представител на електрическите SUV-ове. Дължината му е 3734 мм, а широчината 1770 мм, с което „румънецът” е идеалният SUV за града. За там мощността от 33 кВт. (44 к.с.) е напълно достатъчна. Базовото оборудване предлага възможност за различни лакове на каросерията. Ако изберете варианта Comfort-Plus, ще получите оранжеви апликации – например по страничните огледала. Малкият Spring се справи доста добре в теста на AUTO BILD! Той ни се понрави не само по отношение на цената – автомобилът е един от малкото електромобили, които не прекаляват с теглото. Именно поради това малките мощност и батерия ще са ви напълно достатъчни.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин