/ Съборът на класически автомобили в градината на Opel

Съборът на класически автомобили в градината на Opel

Съборът на класически автомобили в Opel Villas в Рюселсхайм се превърна сам по себе си в класическо събитие. Неговото 16то издание ще се състои от 9.00 дo 16.00 ч. Централно европейско време в неделя, 26 юни. Очакват се около 3000 участници, които отново ще представят своите автомобили, произведени преди 1986 г., по крайбрежието на река Майн пред Opel Villas в центъра на Рюселсхайм. Автомобили, трактори, мотоциклети и велосипеди от всякакви марки ще присъстват на шоуто.

Парадът на комбита Blitz, предвождан от изпълнителния директор на компанията д-р Карл-Томас Нойман и кмета на Рюселсхайм Патрик Бургхардт, ще бъде един от акцентите на деня. Ще участват един Rekord D Caravan и един Kadett D Caravan, собственост на службата за пътна помощ ADAC, както и един пожарникарски Rekord E Caravan, управляван от легендата в състезанията с туристически автомобили Йоаким Винкелхок. Допълнително към това Opel Classic ще представи комби версии на моделите Kadett A, Kadett C, вана P2, един “ван за бързи доставки”, една линейка Commodore C и очевидно една нова Astra Sports Tourer.

Експертът по класически автомобили Детлеф Крел, който ще представи класическите модели на Opel от 10:00 ч., ще бъде домакин на събитието. По-късно той ще интервюира д-р Карл-Томас Нойман и Патрик Буркхардт. Събитието е много повече от атракция за феновете на класически автомобили. То предлага нещо за цялото семейство с разширената си поддържаща програма: Bands Big Feet Boys, Hispanos, das Absinto Orkestra „de Swingers“, Skotty и The Wonderfrolleins ще забавляват публиката с музиката си. Opel ще предлага безплатно паркиране на улица Майнцер и пред Adam Opel Haus, като ще осигури безплатен транспорт до Opel Villas. Допълнително към това няма да има нито входна такса, нито такава за участие.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин