Суперширок RS 6 Avant


19
юни
2019

Ако обикновеното Audi RS 6 ви се струва недостатъчно широко: за поколението C7 хората от Triebwerk Motors предлагат доста впечатляващ и лимитиран бодикит.

Единственото нещо, което трябва да направите, е да действате бързо: от Triebwerk Motors предлагат одобрения от TÜV бодикит с името „Projekt DTM“ само в единадесет бройки. Тунинг-специалистите от Дюселдорф са разработили за състезателното комби аеродинамичен кит. Предницата е оборудвана с изцяло нова броня, сплитер и още по-големи вентилационни отвори от серийните, а задницата превръща модела от Инголщадт в „лошо момче“ с впечатляващата си широчина. Големите вентилационни отвори от двете страни и внушителният заден дифузьор подобряват аеродинамиката и привличат погледите.

Много дебелите, овални крайни ауспухови тръби на RS-ауспуховата уредба, спойлерът на покрива и задният спойлер са почти второстепенни екстри. Отстрани впечатление правят изключително широките калници със солидно количество аеродинамични декорации. Смъкната с помощта на специалистите от KW Gewindefahrwerk каросерия на Audi RS 6 Avant е качена на 22-цолови джанти на Ankry (Typ AN11), които са „обути“ с гуми Michelin. Спирачната уредба също е нова. засега не е известно, дали под капака на автомобила също има промени.

Още по темата

Card image cap
Audi Sport quattro: реплика с 1000 к.с. вдига от 0 до 100 за 2,9 сек!

8
февр.
2018

То е огнено червено, с полусликове и 18-цолови джанти: Audi Sport quattro на Даниел Бергер се превръща в магнит за погледите навсякъде, където отиде

Card image cap

В последния брой:

Архив >