Суперавтомобил под елхата

По Коледа суперзвездите подаряват суперавтомобили – понякога на половинките си, понякога на самите себе си. Вижте какви автомобили „паркираха“ под елхите им през тази година

3012
2015

На хората с много пари не им лесно. Особено когато правят прекалено големи коледни подаръци. Кани Уест например e приготвил на своята половинка Ким 150 подаръка. Нейната полусестра Кайли Дженер също създаде работа на пресата с коледен подарък: по всичко личи, че тя е зарадвала приятеля си Тайга с Huracan. Така поне смятат хората от портала BLKDNMDS. Те обаче не са сигурни дали рапърът Тайга не си е подарил сам колата за празника. Tой пише катo коментар към снимката 240К Lambo (Lamborghini за $240 000 долара).

ламбо

Бекс се глези с Jag

Сам за Коледа си прави подарък Дейвид Бекъм. Както съобщава британският вестник Mirror, играчът си е поръчал Jaguar F-Type Project 7. Английската звезда обаче ще трябва да почака, докато колата му с 575 к.с. бъде произведена. От бутиковата серия ще има само 250 бройки – които бързо ще бъдат изчерпани въпреки цената (около 310 000 лв.).

Приятелска любов

Коледа обаче не е празник, в който да подаряваш подаръци на самия себе си, а в който трябва да направиш другите щастливи. Рапърът Фети Уап е успял да постигне този ефект – той е подготвил за приятеля си Реми Бой Монти BMW i8. Изглежда, Монти се е зарадвал много и коментира, че баварският спортен модел е „един от най-добрите подаръци, които някога е получавал“.

bmw

Скалата: сурова външност, нежно сърце

И Дуейн Джонсън Скалата явно има меко сърце – за Коледа актьорът е изненадал чичо си Тонга с шикозен Ford F-150. В Instagram „планината от мускули“ се хвали с чудовищния пикап и си спомня как навремето чичо му, също звезда от бойните спортове, му е подарил шортите си, с които излиза на ринга.

ford

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин