Строго лимитиран Ford Transit Connect с бодикит RS

1101
2021

MS-RT ще пусне строго лимитирана серия на тунингования си Ford Transit Connect. Така с този модел ще пътувате по-ексклузивно в сравнение с повечето спортни автомобили!

Внушителните брони и спойлери не са запазени единствено за Focus RS. Така поне смятат британските тунинг-специалисти MS-RT, които са оборудвали Transit Connect с бодикит в стила на хот-хеч братовчеда на модела. Сега британците отиват още по-далеч и пускат лимитирана специална серия с името R120.

По-рядко срещан от McLaren Speedtail

От „обикновения“ тунингован Transit R120 взема бруталния бодикит заедно със спортната радиаторна решетка и спойлера на покрива.Ауспуховата уредба с четири тръби също ни е позната, а саундът разбира се е спортен – чрез звуков модул. Ексклузивно запазени за R120 са белият лак, белите джанти OZ, както и някои декорации и лога R120. Кокпитът е облагороден с кожена тапицерия и контрастни шевове, както и с карбонов волан. Въпреки всички мерки по отношение на външността под капака продължава да работи 1,5-литровият дизелов мотор със 120 к.с. R120 е лимитиран на 36 екземпляра, което кара произведения 106 пъти McLaren Speedtail да изглежда почти като масова стока. Освен това R120 е значително по-изгоден. Късата версия на модела стартира от 57 000 лв., като тригодишната гаранция (или 160 000 километра) се запазват. Всички екземпляри на якия ван са за Великобритания.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин