Стол за геймъри в Porsche-стил на звездна цена

2301
2023

Истинско усещане за Porsche у дома? Вече можете да го изпитате с гейминг стола Recaro x Porsche. Лайфстайл марката на компанията със седалище в Цуфенхаузен пуска лимитирана серия на Recaro Exo Platinum, съвместна разработка на производителя на седалки и автомобилния гигант.

Геймърският премиум стол с визията на Porsche е не само удобен за играчите пред клавиатурата, но и радва окото – и е идеален за домовете на всички почитатели на марката.

Дишащ, ергономичен и регулируем

С логото на Porsche, избродирано върху подглавника и характерните за Porsche Motorsport цветове, геймърският стол Recaro x Porsche е истински магнит за погледите. Но техническите му характеристики са още по-атрактивни: за тапицерията са използвани дишащи материали, за по-добра ергономия е монтирана фиксирана лумбална опора, а облегалката се регулира безстепенно.

Столът се предлага с избродирано лого и е в типичните цветове на Porsche Motorsport.

Освн това столът има четири различни основни позиции, които са пригодени специално за дълги игри или за безкрайни часове в офиса. Recaro x Porsche разполага също и с 5D-подлакътник с алуминиева опора, с олекотена метална основа, която може да поеме натоварване до 150 килограма и др.

Достойна за Porsche цена – и само 911 бройки

Porsche x Recaro беше представен в рамките на виртуалните „24 часа на Льо Ман“ заедно с новото поколение на Porsche 911 GT3 R. Неслучайно 911 е и бройката, до която е ограничена серията на премиум стола за геймъри.

Ако неминуемо сте решили да си вземете тази мебел, трябва не само да бъдете бързи, но и да разполагате със солидна банкова сметка: Recaro Exo Platinum с Porsche-визия струва колосалните 3400 лева, което е с около 900 повече спрямо стандартната версия на стола.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин