Стефан Илчев спечели Ford Focus – голямата награда в „Като две капки вода“


29
май
2019

На 27.05.2019 г. се проведе финалът на най-рейтинговото предаване в ефира на Нова Tелевизия, „Като две капки вода“. Победител в седми сезон на шоуто е певецът Стефан Илчев. След оспорвана битка между изявени певци и артисти, Стефан Илчев грабна голямата награда – чисто новия Ford Focus.

През целия сезон изпълнителят не спираше да изненадва публиката със завидните си певчески умения и неподозирани актьорски качества. Последната крачка към спечелването на неустоимия Ford Focus беше превъплъщението на Стефан като Лили Иванова.

Ключът за голямата награда беше връчен от г-н Даниел Владев – Бранд Мениджър на Ford за България. На сцената на култовото предаване той изрази своето вълнение от партньорството между Ford и атрактивното ТВ шоу, за поредна година. Обърна се към победителя с думите: „Тази вечер удоволствието е двойно, тъй като имам шанса да връча този ключ – от невероятния Ford Focus, на един невероятен артист!“.

По-рано в шоуто, автомобилът се появи в рекламен видеоклип, заснет на територията на филиал Люлин на Мото-Пфое, с участието на любимците от предаването – Рачков и Зуека. В техен стил, със закачки и широки усмивки, те представиха тазгодишната награда, както си личи и по кадрите от заснемането му. 

Талантливият изпълнител Стефан Илчев ще се радва, както на изкушаващия дизайн на автомобила, така и на високо технологичните му функции, сред които хедъп дисплей, система за напълно автономно паркиране, адаптивен круиз контрол, който следи автомобила отпред, спазва дистанция и спира в случай на необходимост. Оборудван е с осеместепенна, автоматична скоростна кутия.

Още по темата

Card image cap
CLIO R.S.16: Нов концептуален автомобил, който ще демонстрира опита на Renault Sport

30
май
2016

Концептуалният автомобил отбелязва 40-та годишнина на Renault Sport и завръщането във Формула 1. Моделът използва най-мощния двигател от гамата на Renault,и се откроява сцветовете на болида R.S. 16F1. Clio R.S. 16 ще бъде представен по време на бляскавата надпревара Grand Prix в Монако този уикенд.

Card image cap
10 000 (десет хиляди) Нм, 0-100 за 1,9 сек: новият Tesla Roadster!

17
ное.
2017

От 0 до 100 км/ч за 1,9 секунди!

Card image cap
Coupé-та с четири врати от Audi, Mercedes и BMW

3
авг.
2016

Смятате Golf за прекалено обикновен? Тогава се радвайте на тези Coupé-та – те са различни

Card image cap

В последния брой:

Архив >