Стегната задница за Bumblebee Camaro

Любимецът Bumblebee показва най-хубавата си страна: за пръв път можем да видим задната част на Camaro от Transformers – с наистина огромен спойлер!

0209
2016

За пръв път се появиха снимки на Camaro от петата част на филмовата поредица Transformers. Агресивният дизайн на предната част продължава и отзад. Масивният и неподвижен спойлер, четирите ауспухови накрайника в бронята и затъмнените задни светлини: всичко това позволява на черно-жълтия любимец на публиката на „Transformers: The Last Knight“ да има най-агресивното излъчване досега. Но в началото дивата визия на автомобила не допаднала на всички: американските медии нападнали с критики новото Bumblebee-Camaro. Според някои бруталната визия била смущаваща.

Autobot Drift, трансформиран до AMG GT R

В петата част ще присъства и Autobot Drift, сподели в Twitter режисьорът Майкъл Бей. Drift е трансформираният образ на самурай, но е маскиран като черен Mercedes AMG GT R с червени акценти. Autobot сякаш има слабост към спортните автомобили: в четвъртата част Drift бе черно-син Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

Vespa Squeeks за по-голяма веселба

Петата част на Transformers ще се появи в киносалоните през 2017 година. Но още сега тайната звезда е една Vespa на име Squeeks. Режисьорът Майкъл Бей публикува снимки на симпатичното возило с големите ококорени фарове на своята страница в интернет. Но вероятността Squeeks да се намеси в борбата с Decepticons е малка. Неговата роля е по-скоро да внесе малко весели моменти заедно с младата актриса Изабела Монер.

Barricade се завръща

В новия филм се завръща и един познат злодей: Barricade. Този факт бе издаден в Twitter от актьора Джош Дюамел, който отново играе ролята на полковник Уилям Кокс.

Звездите в Transformers 5

Актьорите във филма са също изключително известни: освен Марк Уолбърг и Джош Дюамел в Transformers 5 участва и носителят на Оскар Антъни Хопкинс!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин