Стани навигатор в Delta Integrale и помогни на дете с увреждания


9
окт.
2019

Редица пилоти и журналисти с подкрепата на Oбщина Самоков са поели инициативата да помогнат на едно малко момче на име Боби в най-тежката му битка – c коварната болест детска церебрална парализа.

Малкият Боби не може да тича на воля с връсниците си и да води нормален живот. Затова неговите родители имат за цел да посетят специализиран център за увреждания в Турция, за да му бъде помогнато. Поради тази причина на семейтството на Боби трябва да събере средства за лечението на момчето.

Тук на помощ идва автомобилната общност, която организира благотворителното събитие. Цели десет пилоти от цялата страна с множество титли в рали, рали спринт и високопланинско изкачване ще се съберат заедно със своите автомобили на 12-ти октомври от 10:00 на легендарното от рали „България“ трасе между гр. Самоков и с.Бели Искър.

Те ще предоставят уникалното преживяване на всеки фен и любител на спорта да седне на дясната седалка на подготвени за рали автомобили в истинска рали отсечка. Таксата за возене ще бъде в размер на 100 лв. на човек, като цялата сума ще бъде преведена за лечението на малкия Боби.

Возещите се ще могат да влязат в ролята на навигатор на Павел Лефтеров, Петър Гьошев, Боби Григоров, Костадин Щерев, Иван Георгиев, Георги Янков, Христо Георгиев, Косю Йорданов и др.

Представителят на организаторите Мартин Нацев също разкри, че ще има и изненада за присъстващите, както и още топпилоти, които ще бъдат разкрити по време на събитието.

Записването за място на дясната седалка става предварително,само на телефон 0894627239. Списъкът със заплатилите таксата за возене ще бъде публикуван в деня на мероприятието, за да бъде всичко прозрачно.

Пълна информация за събитието можете да научите от тук.

Списък на част от пилотите и техните автомобили:

1.Павел Лефтеров – Lotus
2.Петър Гьошев
3.Костадин Щерев – Subaru Impreza
4.Косю Йорданов
5.Иван Георгиев – Lancia Delta Integrale
6.Боби Григоров – Mitsubishi Lancer Evo IX
7.Георги Янков – Mitsubishi Lancer Evo IX
8. Христо Георгиев – Subaru Impreza
9. Иван Георгиев – Lancia Delta Intregrale (Martini Racing)

Още по темата

Card image cap
37 пилоти срещу малкия Шумахер

15
апр.
2016

Благодарение на участието на Мик Шумахер ADAC Формула 4 се превръща в една от най-коментираните надпревари за „подрастващи“ състезатели. Първото състезание за сезон 2016 ще бъде на „Ошерслебен“

Card image cap
Певицата Алекс Раева е новият навигатор на Васил Жеков

28
мар.
2016

Двамата ще участват в сезон 2016 на Hyundai Racing Trophy

Card image cap
Тихомир Стратиев и Добрин Борисов са новите рали шампиони на България

7
окт.
2017

След отпадането на Григор Григоров/Даниел Миленков рали шампионите на България за 2017 г. са ясни

Card image cap

В последния брой:

Архив >