Стандартен Ranger става Raptor за 10 000 лева


22
февр.
2021

Във версията си Raptor „добродушният“ Ford Ranger се превръща в истински офроуд звяр. За съжаление, суперпикапът струва минимум 122 300 лева. Но ако искате вашият Ranger просто да изглежда като Raptor без да отговаря на динамичните показатели на модела, можете просто да си поръчате тунинг кита на Prior Design. С подобренията автомобилът изглежда не по-малко секси от оригинала – но е значително по-евтин.

Най-атрактивните части на кита са невероятно „раздутите“ калници, с които пикапът пораства до размерите на Raptor. Prior Design осигурява и решетка с голямото лого на марката, както и престилка и спойлер за задната част. На модела от снимките са поставени и джанти La Chanti с офроуд гуми. Нова ауспухова система генерира по-достолепен звук и осигурява няколко конски сили отгоре.

Prior Design поставя джанти La Chanti с офроуд гуми.

Цената на целия бодикит е 10 400 лева, но частите могат да бъдат поръчвани и поотделно. Те са съвместими с всички Ranger-и от 2011 г. с изключение на Raptor. В момента базовата модификация на модела с единична кабина струва 61 000 лева.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин