Спортно смъкнато Polo


4
юни
2018

VW Polo GTI e един от най-динамичните малки автомобили. Неговият 2,0-литров мотор е с 200 к.с. и 320 нютонемтра максимален въртящ момент, като ускорява GTI за 6,7 секунди до скорост  237 км/ч. Мнозина обаче са на мнение, че на малкия спортист му трябва още по-прецизно пътно поведение. Специалистите на тема окачване от H&R имат решение на задачата – с нов комплект спортни пружини, които смъкват каросерията на топмодела на Polo с 35 милиметра към асфалта. Ако GTI е оборудван с адаптивни амортисьори, милиметрите са 20. От H&R обещават перфектна настройка спрямо серийното окачване, като резултатът е по-директно управление, по-малко странично накланяне и по-добро сцепление на предната ос.

Ако искате колелата на вашето Polo GTI да изпълват още по-плътно калниците, то от H&R ви препоръчват увеличенията на следата Trak+. Те се предлагат с широчина между 16 и 44 милиметра на ос.

Още по темата

Card image cap
Alpina XD3: 4 турбини и 6 цилиндъра

27
февр.
2018

На изложението в Женева Alpina XD3 ще накара почитателите на дизелите и на SUV-овете да се влюбят – с 3-литров „шестак“ с четири турбокомпресора

Card image cap
Когато Golf се почувства като 911

1
дек.
2017

Този VW Golf GTI с широк бодикит от Rocket Bunny е не само тунинг-чудо, но и носи легендарното означение “RS” на Porsche.

Card image cap
Abt TT RS-R

19
авг.
2017

AUTO BILD ще ви покаже тунингованите модели на Abt Sportsline.

Card image cap

В последния брой:

Архив >