Спортни пружини от H&R за Volvo V60


15
апр.
2019

Повече спорт за красивото скандинавско комби

Времената на обикновения и практичен дизайн при комбитата на Volvo са минало. Новите, красиви шведски автомобили обаче не биват свързвани автоматично със спортни заложби, макар че пътното поведение и динамичната външност са се променили точно в такава посока. Сега и клиентите на моделите от Швеция са различни – така твърдят тунинг-специалистите от H&R, които са се заели да подобрят нещата при динамиката.

Резултатът може да бъде видян при Volvo V60 – H&R са разработили за комбито от среден клас нови, спортно настроени пружини за окачването. Смъкването на центъра н тежестта на автомобила с 30 мм отпред и с 20 мм отзад подобряват динамиката и подчертават внушителния външен вид на скандинавския конкурент на BMW Серия 3. Тунинг-специалистите обещават, че мерките няма да се отразят на комфорта на возене и допълнителния товар на автомобила.

Спортните пружини се предлагат за всички версии на V60 с предно или двойно задвижване и със стандартно окачване. Изключение правят вариантите с адаптивно окачване или спортно окачване, както и хибридните модели и Cross Country.

Ако желаете вашият V60 да заема още по-стабилна позиция на пътя, то можете да си поръчате увеличенията на следата H&R Trak+, които карат джантите да изпълват още повече калниците.

Още по темата

Card image cap
С-класа от Carlsson с 605 „коня“

26
окт.
2017

Тунерът Carlsson е преобразил Mercedes-AMG C63 S и представя един от най-мощните си проекти под името CC63S Rivage

Card image cap
Призракът с 685 конски сили

29
мар.
2016

Тунинг фирмата Spofec вижда в благородния Rolls-Royce Ghost потенциал за подобрения. Ние покарахме ексклузивно специалната модификация

Card image cap
Abt Audi RS 6 „1 of 12“ – благородни добавки за RS 6

7
мар.
2016

Поредното тунинговано Audi RS 6? С още повече „коне“? При RS 6 R на Abt Sportsline мощността не е най-важното. AUTO BILD се докосна до „бегачката“ товарач с уникален характер!

Card image cap

В последния брой:

Архив >