Спортни пружини от H&R за Volvo V60


15
апр.
2019

Повече спорт за красивото скандинавско комби

Времената на обикновения и практичен дизайн при комбитата на Volvo са минало. Новите, красиви шведски автомобили обаче не биват свързвани автоматично със спортни заложби, макар че пътното поведение и динамичната външност са се променили точно в такава посока. Сега и клиентите на моделите от Швеция са различни – така твърдят тунинг-специалистите от H&R, които са се заели да подобрят нещата при динамиката.

Резултатът може да бъде видян при Volvo V60 – H&R са разработили за комбито от среден клас нови, спортно настроени пружини за окачването. Смъкването на центъра н тежестта на автомобила с 30 мм отпред и с 20 мм отзад подобряват динамиката и подчертават внушителния външен вид на скандинавския конкурент на BMW Серия 3. Тунинг-специалистите обещават, че мерките няма да се отразят на комфорта на возене и допълнителния товар на автомобила.

Спортните пружини се предлагат за всички версии на V60 с предно или двойно задвижване и със стандартно окачване. Изключение правят вариантите с адаптивно окачване или спортно окачване, както и хибридните модели и Cross Country.

Ако желаете вашият V60 да заема още по-стабилна позиция на пътя, то можете да си поръчате увеличенията на следата H&R Trak+, които карат джантите да изпълват още повече калниците.

Още по темата

Card image cap
Непродаваемият Unimog на Шварценегер

12
май
2016

Някога бил голямата гордост на Арнолд Шварценегер, междувременно се оказал непродаваем: специалният Unimog от 1977 година не намерил нов собственик в Ebay – може би заради цената

Card image cap
106 допълнителни “коня” за Focus RS

11
апр.
2018

Ford Focus RS е един от „най-злите” хотхечове – а сега тунинг компанията Full-Race Motorsports от Аризона е направила машината още по-мощна – с 456 к.с.

Card image cap

В последния брой:

Архив >