Спортни пружини от H&R за Skoda Kodiaq RS

0510
2019

Повече дух за спортния дизелов SUV

С Kodiaq RS Skoda пуска неотдавна на пазара своя първи спортен SUV  и монтира най-мощния дизелов агрегат във фирмената си история. С 2,0-литровия битурбо дизелов агрегат и неговите 240 к.с./500 Нм RS притежава впечатляващи данни, като ускорява за 7,0 секунди от 0-100 км/ч, развивайки максимална скорост от 220 км/ч. По отношение на управляемостта този топ-Kodiaq също изпъква в сравнение с по-обикновените си събратя, но все пак остава място за подобрения. Именно така смятат и специалистите на тема окачване от H&R – те са подготвили за дългия 4,70 метра майстор на пространството специални спортни пружини.

Те са настроени спрямо серийните амортисьори и смъкват центъра на тежестта на автомобила с 35 милиметра. Благодарение на тях ще имате по-малко накланяне на каросерията в завои и по-директно управление. Освен това спортният Kodiaq ще изглежда още по-динамично! Въпреки това хората от H&R обещават, че комфортът на дълъг път и полезният товар остават същите!

Ако желаете вашият Kodiaq RS да заема още по-уверена позиция на пътя, то можете да се възползвате от  предлаганите от H&R Trak+ увеличенията на следата от алуминий. Те са лакирани в сребрист или черен цвят и помагат на серийните или джантите на други производители да изпълнят по-плътно калниците на автомобила.

Новите спортни пружини се предлагат както за петместния, така и за седемместния Kodiaq RS. Както е обичайно за H&R, всички продукти се предлагат с необходимите спецификации и са 100 процента Made in Germany!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин