Спортни пружини от H&R за Porsche Panamera Sport Turismo

1502
2020

Рядко се случва човек да кара толкова красиво комби. Стоп! Porsche Panamera Sport Turismo не е комби. Моделът комбинира стил, мощност и практична полезна стойност по един уникален начин.

Може обаче и още по-добре. За допълнителната доза пърформънс инженерите от тунинг-фирмата H&R са разработили комплект спортни пружини, които смъкват с около 30 милиметра центъра на тежестта на автомобили без въздушно окачване. Тази мярка осигурява редуциране на накланянето на каросерията и по-директно завиване, като същевременно се отразява благоприятно и на външния вид на и без друго агресивната Panamera. Въпреки това комфортът на возене и полезният товар остават без промяна.

Алтернативно тунинг-специалистите предлага за моделите с въздушно окачване ETS-модул, с който може да бъде реализирано безстепенно смъкване на каросерията до 35 милиметра.

Още по-силно изразен профил обещават увеличенията на следата „Trak+“ на H&R. Те са направени от високоякостен алуминий. С цел защита от корозия са анодирани в сребрист цвят и позволяват на серийните джанти да изпълнят калниците на автомобила.

Както е обичайно за H&R, всички продукти на фирмата разполагат с необходимите спецификации и са 100 процента Made in Germany!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин