Спортни пружини от H&R за Mercedes E-клас

1808
2019

Повече динамика за голямото комби от Щутгарт

Комби-версията на Е-клас от години е елегантният начин да пътувате със семейството или в командировка. Ако не се насочите към екстремните AMG-версии, няма как да не забележите, че на модела от Щутгарт му липсва известна доза динамика в пътното поведение.  Именно затова хората от H&R са разработили комплекти спортни пружини за актуалните модели на Е-клас, които придават още динамика на модела от високия среден клас. Освен представените тук компоненти за комбито, тунинг-специалистите предлагат ъпгрейд на окачването и за седана, Coupe-то и кабриолета.

Настроените точно към серийните амортисьори на Mercedes пружини понижават центъра на тежестта на автомобила с 35 милиметра на предната, респективно с 25 милиметра на задната ос и осигуряват редуциране на движенията на каросерията и по-директно поведение в завоите. Освен по-впечатляващата визия, престижът при изпреварване също се възползва от тунинга. Въпреки това комфортът при пътуване на дълги разстояния остават непроменени.

Още по-силно изразен профил обещават алуминиевите увеличения на следата на H&R Trak+, които ще се предлагат за модела съвсем скоро. Те карат серийните джанти да изпълват почти изцяло калниците на автомобила. Цената на спортните пружини за Mercedes E-клас е около 5000 лв. без монтажа.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин