Спортни пружини от H&R за Mercedes A-клас

0404
2020

Две форми на каросерията – една база. Mercedes A-клас във версия седан надраства себе си, докато хечбек вариантът ви дава радостта от големия заден капак.

И в двата случая важи следното: спортният пърформънс не идва само от AMG! Так инженерите на тема окачване от H&R са разработили специални спортни пружини за A-клас, които са подходящи и за A-клас седан. Те са съвместими и с автомобили с опционално комфортно окачване.

Настроените изцяло според серийните амортисьори на Mercedes пружини смъкват центъра на тежестта на автомобила с около 30 милиметра при седан версията (хечбек: 25 милиметра) и по този начин намаляват страничното накланяне на каросерия и осигуряват по-директно завиване. Въпреки това комфортът на возене на дълги разстояния се запазва и се гарантират спортни възможности с всекидневна практичност. Освен това тунинг-мерките се отразяват благоприятно на външния вид на модела.

Още по-силно изразен профил ни обещават увеличенията на следата „Trak+“ на хората от H&R, направени от високоякостен алуминий. Те позволяват на серийните джанти да изпълнят още повече калниците на автомобила от Щутгарт.

Както е обичайно за H&R, всички продукти се предлагат с необходимите спецификации и са Made in Germany!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин