Спортни пружини от H&R за Mercedes A-клас седан

1403
2020

Допинг за базовия Benz

A-клас във версия седан е доказателство за това, че дизайнерите на  Daimler си вършат работата страхотно. Превъзходни пропорции, нито следа от „седан с раница“ и типичен Mercedes отвсякъде.

Ако желаете малко по-силно изразен спортен пърформънс, то не е нужно задължително да се насочвате към оборудване на AMG. В този случай ще ви помогнат и инженерите на тема окачване от H&R – те са разработили комплект регулиращи се пружини за седана от Щутгарт.

Настроените спрямо серийните амортисьори на Mercedes пружини смъкват центъра на тежестта на автомобила с 30 милиметра на предната и с 20 милиметра на задната ос, като осигуряват по-малко накланяне на каросерията и по-добро поведение в завоите. Освен това прибавяме и подобреният външен вид на седана на А-клас. Въпреки това комфортът на возене при пътуване на дълги разстояния остава непроменен, комбинирайки спортни заложби с пригодност за ежедневието.

Още повече профил обещават увеличенията на следата „Trak+“ на тунинг-специалистите от H&R от високоякостен алуминий. По избор черни или сребристи, те дават възможност на серийните джанти да изпълнят още повече калниците на автомобила.

Както е обичайно за хората от H&R, всички продукти разполагат с необходимите спецификации и са 100 процента Made in Germany.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин