Спортни пружини от H&R за Mazda MX-5

1407
2019

Резултатът е още по-добра пъргавина за роудстъра

Вечният хит на Mazda – MX-5 се представя убедително и в най-новото си поколение. Инженерите от H&R са разработили нов комплект пружини, който подобрява допълнително пъргавината на двуместния модел.

Настроените към серийните амортисьори пружини смъкват центъра на тежестта на автомобила с 30 милиметра (при MX-5 RF отпред са 25 милиметра, а отзад – 30 милиметра) и по този начин намаляват накланянето на каросерия и подобряват управлението в завои. Така MX-5 се превръща в майстор на завоите. Прибавяме също така и външния вид, който определено подхожда на MX-5. всичко това разбира се не е за сметка на комфорта на возене, който си остава на много добро ниво при дълъг път.

Също хората от H&R предлагат и увеличения на следата „Trak+“. те са изработени от як алуминий, могат да бъдат в сребрист или черен цвят и дават възможност серийните джанти и джантите от допълнително оборудване да изпълват още повече калниците на роудстъра.

Освен това от H&R продължават да предлагат и окачване с регулиращи се пружини, което позволява безстепенно регулиране в диапазона от 40 до 60 милиметра и превръща MX-5 в още по-голям майстор на завоите.

Както е обичайно за H&R, всички продукти разполагат със съответните спецификации и са 100 процента Made in Germany.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин