Спортни пружини от H&R за Kia ProCeed


30
сеп.
2019

Преди години клиентите едва ли са очаквали лайфстайл-модели от корейските автомобилни фирми. Междувременно обаче Kia все повече се превръща в адрес, където можете да откриете лайфстайл автомобили. В това отношение новият модел ProCeed e типичният пример. Тук линията на покрива а ла Coupe на Shooting Brake автомобила е повече от успешна! Освен това 204-те конски сили (T-GDI GT) на 1,6-литровия турбомотор осигуряват бързо придвижване и максимална скорост от 230 км/ч.

Достатъчно причини за инженерите на H&R, които са разработили спортни пружини за ProCeed, придавайки фина настройка на окачването на „корееца“.

Пружините са настроени към серийните амортисьори на Kia и смъкват центъра на тежестта на автомобила с около 30 милиметра на всяяка ос. Освен това те осигуряват по-малко странично накланяне в завои и по-директно управление. -Въпреки това комфортът на возене остава същият.

Още повече профил обещават увеличенията на следата H&R Trak+ от високоякостен алуминий. Те могат да бъдат лакирани по избор в черно или сребристо и карат серийните, както и джантите от други производители да запълват максимално калниците на модела.

Още по темата

Card image cap
106 допълнителни “коня” за Focus RS

11
апр.
2018

Ford Focus RS е един от „най-злите” хотхечове – а сега тунинг компанията Full-Race Motorsports от Аризона е направила машината още по-мощна – с 456 к.с.

Card image cap
Кафявата чума по BMW i8

14
ное.
2016

Специалистите по фолиране от Metro Wrapz преобразиха BMW i8, собстеност на поп-звездата Остин Махоун. Хибридният „спортист“ получава солидна доза... ръжда

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: