Спортни пружини от H&R за Kia Ceed GT


16
сеп.
2019

Благодарение на 1,6-литровия си турбодвигател с 204 к.с. спортната версия на компактния корейски автомобил развива максимална скорост от 230 км/ч.

Инженерите от H&R са разработили спортни пружини за GT, които карат компактния спортен модел да изглежда още по-наточено.

Настроените спрямо серийните амортисьори на Kia пружини смъкват центъра на тежестта на автомобила с по 25 милиметра на ос и осигуряват редуциране на страничното накланяне в завои и по-добро завиване. Прибавяме и по-динамичната външност, без пружините да влияят на комфорта на автомобила при пътуване на дълги разстояния.

Още по-силно изразен профил гарантират увеличенията на следата „Trak+“ от високоякостен алуминий на H&R. те се предлагат в сребрист или черен цвят и дават възможност на серийните джанти да изпълнят по-плътно калниците на автомобила.

Още по темата

Card image cap
Alpina B5 Biturbo: по-бърза от М5

27
юни
2017

Alpina B5 Biturbo разполага с 608 к.с. и така е мощна точно колкото новото BMW M5 – но го бие по отношение на максималната скорост

Card image cap
Abt пуска TT-RS с 500 к.с.

1
авг.
2017

Тунинг компанията от Кемптен преработва откритата и закритата версия на модела

Card image cap
„Скромният“ ВАЗ 2104 с 420 к.с. (ВИДЕО)

14
дек.
2016

В Гърция е заснет преработен до неузнаваемост екземпляр от руското комби – истински убиец на Porsche-та, ускоряващ от 0 до 100 км/ч за 4,2 сек!

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: