Спортни пружини от H&R за Jeep Compass


29
дек.
2018

Jeep Compass е от можещите извън пътя компактни SUV-ове. Ако все пак желаете по-спортна и по-динамична външност за своя американски кросоувър, то можете да се насочите например към тунинг-специалистите от H&R. Те са разработили за Compass нов комплект спортни пружини. Така със смъкната с 40 милиметра каросерията компактният SUV изглежда по-внушителен и улеснява качването. H&R обещават благодарение на понижения център на тежестта на автомобила по-малко странично накланяне в завои, както и по-пъргаво пътно поведение без ограничения по отношение на комфорта.

За още по-спортна визия на Compass можете да се възползвате от увеличенията на следата Trak+, които в зависимост от изпълнението увеличават следата с от 10 до 30 милиметра на ос. Спортните пружини се предлагат за всички версии на Jeep Compass (с изключение на Trailhawk).

Още по темата

Card image cap
Twingo V8 за 140 000 лева!

14
юли
2017

Идеята на тунинг проекта не е била колата да бъде нито бърза, нито динамична – а просто атрактивна. С поставянето на „осмак” в Renault Twingo Лудовик Лазарет определено е постигнал целта си!

Card image cap

В последния брой:

Архив >