Спортни пружини от H&R за BMW X3 M40d xDrive


5
ян.
2019

Принципно не бихме могли да се оплачем от нищо при серийното изпълнение на модела: в сравнение с други SUV-ове, M-версиите на BMW X са на много високо ниво. Автомобилът обаче става още по-динамичен от серийната конфигурация с новите спортни пружини на H&R.

Посредством смъкването на центъра на тежестта на автомобила с 30 милиметра на предната ос и с 15 милиметра на задната се подобрява не само внушителната визия на X3 M40d, а също така бива подчертано и спортното поведение на модела. По-директното управление и редуцираното странично накланяне в завоите категорично затвърждават динамичните претенции на „бавареца“ при непроменен комфорт на X3. Още по-самоуверено ще изглежда вашият X3 M40d с увеличенията на следата „Trak+“ на H&R. Те се предлагат в сребрист или черен цвят с размер от 22 до 60 милиметра (на ос) и карат колелата да изпълват калниците.

Още по темата

Card image cap
Британски професор тунингова Maserati-то си у нас

1
мар.
2016

Студио Vilner модифицира интериора на бутиковия „италианец“ – и собственикът на колата остава много доволен

Card image cap
Ford F-150 Roush: титаничният пикап с 660 „коня”

24
авг.
2017

Американската тунинг Roush осигурява на Ford F-150 впечатляващ бодикит и увеличение на мощността до 660 к.с.

Card image cap
Abt QS7: парният чук

21
дек.
2017

Abt „коригира“ мощността на Audi Q7 в посока нагоре и прави визуални промени по колата. 22-цоловите джанти Vossen правят SUV-а, означен като QS7, да изглежда още по-могъщ

Card image cap

В последния брой:

Архив >