Спортни пружини от H&R за BMW X2 M35i


11
апр.
2020

BMW X2 играе в собствена лига, когато бъде поръчан като топверсията M35i: пет врати, спортен SUV-дизайн, динамични характеристики на спортен автомобил. 4-цилиндровият му мотор с 306 к.с. осигурява достатъчно мощност във всяка една ситуация на пътя.

Специалистите на тема окачване от H&R са усъвършенствали динамиката на модела с комплект спортни пружини. Те смъкват центъра на тежестта на X2 M35i както отпред, така и отзад с 20 милиметра. Мощният компактен SUV се управлява вследствие на това значително по-уверено в завоите, като освен това е редуцирано страничното накланяне на каросерията.

Пакетът от спортни пружини оказва благоприятно влияние и на силуета на X2, като алуминиевите джанти заемат перфектна позиция в калниците. Пригодността за ежедневието на топверсията на X2 не е ограничена заради пружините – също както и полезният му товар. Дуга опция са

Друга опция за оптимизация на окачването са увеличенията на следата „Trak+“ от високоякостен алуминий, също дело на хората от H&R. Те се предлагат в сребрист или черен цвят и осигуряват раздалечаване с от 22 до 50 милиметра на ос. По този начан колелата изпълват максимално калниците.

Всички продукти на H&R са Made in Germany и притежават необходимите спецификации.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >