Спортни пружини от H&R за новото BMW Z4

1105
2019

Новият роудстър на BMW е повече от впечатляващ. Това, което преди години стартира като (заради формата на покрива) „най-бързото иглу на света“, след това мутира в красавец с метален сгъваем покрив. Сега хората от BMW се връщат към корените си и тясно скроеният покрив от плат на Z4 демонстрира не само класа, но и елегантност. И тъй като лятото чука на вратата, специалистите на тема окачване от H&R са създали комплект спортни пружини за модела, които придават фин завършек на двуместния автомобил.

Спортно нисък, със смъкнат с 35 милиметра център на тежестта (Z4 M40: 25 милиметра), моделът се стрелка още по-бързо в завоите, а страничното накланяне в остри и бързи завои е допълнително редуцирано, като същевременно Z4 се управлява още по-директно. В комбинация с непроменения комфорт на возене при пътуване на дълъг път удоволствието от шофирането е гарантирано.

С предстоящите да се появят скоро време увеличения на следата „Trak+“ на H&R водачът на Z4 ще се сдобие с още една оптимизация.  Те се предлагат в различни размери и карат както серийните, така и допълнително купените джанти да изпълват калниците с точност до милиметър.

Както е обичайно за H&R всички компоненти разполагат с необходимите спецификации и са  Made in Germany. Цената на спортните пружини е 650 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин