Спортни пружини от H&R за новото BMW X2


21
юли
2019

Класът на компактните SUV-ове се радва на голяма популярност, а новото BMW X2 е сред моделите с добри продажби. Едва ли има някой, който да не мечтае за красивите форми и линии на кросоувъра. Специалистите на тема окачване от H&R са разработили комплект от пружини за X2, които имат впечатляващо въздействие.

Смъкването на центъра на тежестта с 30 милиметра на двете оси осигурява по-директно управление в завои, както и намалява страничното накланяне  при рязка смяна на посоката на движение или в остри завои. Освен това тунингът на окачването подобрява и външния вид на X2. Въпреки това комфортът е запазен на познатото ниво за пътуване на дълги разстояния.

Ако желаете още по-голяма индивидуалност, можете да се насочите към увеличенията на следата „Trak+“ на H&R, с които както серийните, така и джантите от допълнително оборудване могат да изпълнят докрай калниците.

Всички компоненти на окачването на H&R са 100 процента Made in Germany и притежават необходимите спецификации.

Още по темата

Card image cap
Автомобилният еквивалент на Harley

11
апр.
2016

Когато става дума за класически автомобили за удоволствие от 70-те и 80-те години, не бива да пропускаме един модел: Jeep CJ-7 с V8-мотор с мощност 209 к.с. под предния капак

Card image cap
A3-ката, която атакува M5 и AMG E 63 S

5
мар.
2018

MTM направи стъпка нагоре по отношение на мощността при RS 3. Благодарение на обхватен тунинг на двигателя RS 3 R Clubsport се доближава до границата от 600 „коня“ – и се превръща в заплаха дори за M5 и AMG E 63 S

Card image cap
Saab със сърце от Viper

30
окт.
2017

Шведски тунери са взели десетцилиндровия двигател от Dodge Viper и са го сложили под капака на Saab 9-3 SportCombi. Сега комбито има 600 к.с.!

Card image cap

В последния брой:

Архив >