Спортни пружини от H&R за новото BMW Серия 3

2704
2019

С новото BMW Серия 3 баварците пуснаха на пазара седмото поколение на бестселъра си от среден клас. Въпреки преобладаващите 4-цилиндрови агрегати, благодарение на турбото спортното усещане все още присъства с пълна сила. Този атрибут е от значение и за инженерите на H&R, които вече предлагат спортни пружини за седана.

Съвместимите със серийните амортисьори на BMW пружини смъкват центъра на тежестта на автомобила с 40 милиметра (30 милиметра при автомобили с M-спортно окачване) и по този начин осигуряват по-малко накланяне на каросерията и по-директно управление в завоите. Освен това не трябва да пренебрегваме и подобрената визия: широката, ниска предница на Серия 3 се сдобива със значително количество престиж при изпреварване. Въпреки това комфортът при пътуване на дълъг път остава запазен. Спортните пружини за BMW Серия 3 (също и с M-спортно окачване, но не и за автомобили с адаптивни амортисьори) се предлагат на цена от 600 лв.

Още по-засилен профил предлагат направените от алуминий увеличения на следата „Trak+“ на H&R. С тях серийните джанти изпълват докрай калниците на автомобила. Както обикновено всички продукти на H&R се предлагат с необходимите спецификации и са 100 процента Made in Germany.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин