Спортни пружини от H&R за новото Audi A6


12
ян.
2019

Новото поколение на Audi A6 предлага много място, висококачествена изработка и мощни двигатели. Единствено по отношение на спортните гени концепцията може да бъде подобрена – така смятат специалистите на тема окачване от H&R. за целта те са разработили спортни пружини, които осигуряват ъпгрейд на окачването на A6 Avant.

Смъкването на центъра на тежестта на автомобила с по 30 милиметра  на всяка ос гарантира по-внушително изпълване на калниците от страна на джантите, както и на по-директно завиване и редуцирано странично накланяне в завоите при рязка смяна на посоката на движение. Освен това модификацията подчертава внушителната визия на премиум-комбито. Въпреки това комфортът и полезният товар остават на добро за пътуване на дълги разстояния ниво. Естествено, че спортните пружини на H&R се предлагат и за седан версията на новото Audi A6. Ако желаете допълнителна индивидуалност, можете да си поръчате и увеличения на следата „Trak+“ от H&R, благодарение на които колелата ще изпълнят още повече калниците.

 

Още по темата

Card image cap
Шейх си направи Mustang чудовище

9
юли
2017

Тунингът е въпрос на вкус – поредното доказателство за това Mustang Truck, който напомня на автомобил от 30-те години. Родината на проекта е ОАЕ

Card image cap
GLS XL с 850 к.с.

28
сеп.
2016

2,6-тонният SUV спринтира от 0 до 100 км/ч за 4,2 сек и развива максимална скорост 300 км/ч

Card image cap
Едно страхотно слънчево Porsche

5
сеп.
2017

Тунинговат се не само нови модели на Porsche, но и стари. При това не само от време на време. Сред най-известните тунинг-специалисти е DP Motorsport от Оверат, близо до Кьолн. Там сега са направили известни корекции по едно 911 от Серия 964, произведено през 1990 г.

Card image cap

В последния брой:

Архив >