Спортни пружини от H&R за новия Opel Corsa F

2601
2020

Смъкване на каросерията на градската „бегачка“ с French Connection

Новото поколение на Opel Corsa няма слаби места – въпреки, че някои се опасяваха от това след покупката на Opel от французите от PSA (Peugeot, Citroën и DS). Достатъчна причина за хората от H&R, които са създали комплект спортни пружини за модела.

Corsa е значително пораснала след смяната на поколенията и междувременно е много повече от малкия модел, с който отивате на покупка в града. С мощност до 130 к.с. ще се придвижвате доста бързо. Спортните пружини на специалистите на тема окачване от H&R  подчертават динамичния талант на малката кола. 

Спортните пружини са съвместими със серийните амортисьори. Те изместват центъра на тежестта на автомобила с 35 милиметра надолу. Това намалява накланянето на каросерията и осигурява по-директно завиване, но освен това оказва и благоприятно влияние на външността на шикозната Corsa.

Още по-силно изразен профил обещават увеличенията на следата „Trak+“ на H&R. Те са направени от високоякостен алуминий и  позволяват доближаване на серийните джанти към краищата на калниците. Както е обичайно за хората от H&R, всички продукти се предлагат със съответните спецификации и са 100 процента Made in Germany.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин