Спортни пружини от H&R за новия Mercedes CLA


13
ян.
2020

Плюс за управляемостта с гаранция

Дизайнерите на Mercedes са свършили чудесна работа при създаването на седан версия на A-клас. Много производители се провалиха в опита си да превърнат хечбек модел в седан. Хората от Щутгарт обаче използваха хубав трик и резултатът е Mercedes CLA. Сега тунинг-специалистите от H&R са смъкнали каросерията на модела.

Спортните пружини на H&R подхождат идеално на спортния имидж на CLA. Те понижават центъра на тежестта на автомобила с 30 милиметра на предната и с 20 мм на задната ос.

Приближаването на каросерията до асфалта се отразява добре не само на външния вид, но и на пътното поведение: завиването е по-директно, а накланянето на каросерията се редуцира. Въпреки това комфортът при пътуване на дълги разстояния остава непроменен. За  2WD-версиите хората от H&R предлагат различни спортни пружини в сравнение с варианта с двойно задвижване. Още повече стил и рафинираност предлагат увеличенията на следата „Trak+“. С тях серийните джанти изпълват чудесно калниците, а самите увеличения се предлагат в сребрист или черен цвят. Размерите им са от 6 до 50 милиметра на ос.

Както е обичайно за H&R всички продукти са 100 процента Made in Germany и се предлагат с необходимите спецификации.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >