Тунинг » Спортни пружини от H&R за новата Toyota Supra

Спортни пружини от H&R за новата Toyota Supra

1410
2019

Оптимизация на окачването за „японеца“ от Грац

Toyota Supra – заедно със своя брат-близнак BMW Z4 – се произвежда в австрийския Грац. Така или иначе, когато 6-цилидровият турбо агрегат с 340 к.с и 500 Нм извиси глас, е необходимо подобаващо окачване. Такова притежателите на Toyota Supra ще намерят в лицето на комплекта спортни пружини на H&R, който превръща спортната кола в Super-Supra.

Настроените спрямо амортисьорите на Supra пружини смъкват центъра на тежестта на автомобила с 30 милиметра и осигуряват редуциране на накланянето на каросерията, както и още по-директно управление в завоите. Освен фината динамична шлифовка тунингът се отразява добре и на външния вид.

Още повече профил обещават увеличенията на следата „Trak+“ на H&R. Те са направени от високоякостен алуминий и се предлагат в черен или сребрист свят.  Увеличението е в диапазона от 6 до 60 милиметра на ос. По този начин серийните джанти или тези на други производители изпълват още повече калниците на автомобила.  Всички продукти на H&R разполагат с необходимите спецификации и са 100 процента Made in Germany. 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин