Спортни пружини на H&R новото BMW X3 M


30
ное.
2019

Перфектен пърформънс за спортния SUV

Когато в обозначението на модела на BMW има „M“, то това е гаранция за солидна мощност за всякакви ситуации в живота.  Новото Х3 М не прави изключение: солидни 480 к.с., а версията разполага дори с 510 к.с. Партньорите на BMW в моторния спорт H&R предлагат настроен спрямо серийните амортисьори на BMW комплект спортни пружини.

Тунинг-специалистите са смъкнали центъра на тежестта на SUV-а с 30 милиметра на предната ос и с 25 милиметра на задната. Резултатът: редуциране на накланянето на каросерията и по-директно поведение в завоите. Мярката обаче се отразява добре и на външността. Въпреки това комфортът за пътуване на дълги разстояния на X3 M остава непроменен.

Още по-силно изразен профил обещават увеличенията на следата  „Trak+“ на H&R, които ще се предлагат в скоро време. Те са от високоякостен алуминий и се предлагат в черно или сребристо. С тях ще доближите серийните джанти максимално към калниците.

Както обикновено, всички продукти на H&R разполагат с необходимите спецификации и са 100 процента Made in Germany.

Още по темата

Card image cap
Календарът „Мис Тунинг 2017“ в горещия Дубай

29
юли
2016

Горещи извивки и наточени коли в пустинята. Мис Тунинг замина за Дубай за заснемането на календар. AUTO BILD има първите снимки.

Card image cap
640 к.с. в 911 Turbo S на Techart

19
мар.
2018

Винаги може повече, когато става въпрос за конски сили! Това мотор следва Techart – и дава на Porsche 911 Turbo S Powerkit за 640 „коня”. Благодарение на тях германският суперавтомобил достига максимална скорост 338 км/ч!

Card image cap

В последния брой:

Архив >