Спортни пружини на H&R за BMW Серия 8 Gran Coupé


2
февр.
2020

Смъкване на каросерията на луксозното четириврато Coupé

Погледът в ценовата листа не оставя никакво съмнение: при истинския лукс Coupé-та с четири врати са редовно присъствие. Малкият брой продажби и високата цена още повече увеличават ексклузивността и лайфстайл имиджа на модела.

С новия комплект спортни пружини на H&R BMW Серия 8 Gran Coupé -отдава почит към най-спортната версия на модела – BMW M8 GTE. Именно хората от H&R като технически партньор на моторния спорт на BMW са автори на пружините на окачването на състезателния автомобил.

Спортните пружини на Gran Coupé смъкват център на тежестта на автомобила с 25 милиметра. Това осигурява по-директно завиване и редуцира накланянето на каросерията при бърза смяна на центъра на тежестта. Комфортът на возене остава без промяна. На външен вид мярката също се отразява добре – Серия 8 изглежда впечатляващо.

Това обаче не е всичко: за да изпълват джантите на автомобила докрай калниците, са предвидени направените от високоякостен алуминий увеличения на следата „Trak+“ на хората от H&R. Те се отразяват благоприятно на външния вид и на цялостното представяне на колата.

Както е обичайно за H&R, всички продукти се предлагат с необходимите спецификации и са 100 процента Made in Germany.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >