Спортни пружини и увеличаване на следата от H&R за Hyundai i20 N


20
дек.
2021

Hyundai i20 N слага короната на удоволствието т шофирането на N-семейството. За допълнителна порция динамика тунинг-специалистите от H&R са приготвили нови спортни пружини!

N-подразделението на Hyundais расте ли расте – след компактния модел i30 N и SUV-ът Kona, сега към него се присъедини и i20 N. Горещият малък автомобил е една идея по-забавен и по-динамичен от своите събратя. Тунинг-специалистите от H&R са приготвили спортни пружини за модела!

Както винаги при H&R спортните пружини са комбинирани със серийните амортисьори. Така както отпред, така и отзад окачването е смъкнато с по 30 мм. Това прави поведението в завои на автомобила по-динамично и минимизира страничното накланяне. Приведената стойка и без друго прави външността по-спортна. Въпреки приближаването до асфалта, комфортът си остава пригоден за пътуване на дълги разстояния. Също в програмата е включено и увеличаване на следите с от 12 милиметра.

Елементите се предлагат или в сребрист или с черен цвят – в зависимост от джантите.

С тези модификации хот-хечът с 204 к.с. от 1,6-литров турбо 4-цилиндров двигател доставя по-голяма радост от шофирането в сравнение със серийния вариант.

Цената на пружините е 580 лв.

Цените стартират от 260 лв. за увеличенията на следата (на ос), а пружините струват 580 лв. В Германия Hyundai i20 N струва от 50 000 лв. Версията Performance с блокаж на диференциала на предната ос и допълнително оборудване с цена от 54 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин