Спортни пружини за BMW X1


8
юли
2017

BMW X1 се разпознава като член на семейството X още от пръв поглед. Височината на SUV и ориентираната му към комфорт настройка на окачването карат някои почитатели на марката да усещат липсата на пъргавото BMW-чувство. Затова тунинг-специалистите на тема окачване от H&R са придали допълнителен спортен дух на автомобила.

Спортните пружини са разработени специално за X1 и в комбинация със серийните амортисьори. H&R намалява центъра на тежестта на автомобила, смъквайки каросерията отпред и отзад с по около 30 милиметра. Това осигурява осезаемо по-спортна позиция на пътя и по-малко странично накланяне в завоите. така радостта от шофирането се увеличава, което определено личи на това X1: колелата стоят по-плътно в калниците, а по-ниската каросерия придава още по-динамичен вид на автомобила.

С увеличенията на следата „Trak+“, които H&R предлагат за модела с широчина от 22 до 50 милиметра на ос, ще се чувствате още по-спортно с Х1. Цената на спортните пружини е 550 лв., а на увеличението на следата – по 170 лв. на ос.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин