Спортна визия за i10


22
юни
2020

Hyundai предлага своя малък автомобил i10 и във версия N Line със спортен външен вид и богато оборудване. AUTO BILD ще ви даде информация.

От юли 2020 малкият автомобил на Hyundai i10 ще се предлага със спортния пакет N Line. Радиаторната решетка на модела е смъкната още надолу, а предният спойлер е с червена декоративна лайстна. Автомобилът е качен на 16-цолови джанти, а надписът i10 на задната колона на покрива също е в спортния червен цвят, а стъклата са затъмнени. В задницата на i10 N Line доминира бронята със загатнат дифузьор и двойна хромирана ауспухова тръба. Във вътрешното пространство има N-лога по волана и скоростния лост, а рамките на вентилационните дюзи са с червени рамки. Естествено педалите са метални.

Двигателят обаче не успява да издържи на темпото на спортната визия: под капака има 1-литров, 3-цилиндров мотор със 100 к.с. и максимален въртящ момент от 172 Нм, а трансмисията е механична. Затова пък има голям брой системи за сигурност. Серийното оборудване включва асистент за запазване на пътната лента, асистент за дълги светлини и асистент за предупреждение за челен сблъсък със система за разпознаване на пешеходци. Комфортното оборудване също е богато. Страничните огледала са отопляеми и се регулират електрически, а воланът и предните седалки също разполагат със система за подгряване. Освен това има система за помощ при паркиране и инфотейнмънт система с 8-инчов тъчскрийн, поддържащ Android Auto иApple CarPlay.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >