Спортен курс за малкия модел от Инголщадт


8
апр.
2019

От Audi искат да докажат напредъка си чрез техника и с новото поколение на малкия автомобил A1. Конкуренцията почти не предлага премиум оборудване и техника в сегмента на малките коли. Клиентите обаче трябва да понесат някои лишения. Мощна S-версия: не се предлага! Двойно задвижване: също липсва! Дизелови двигатели: останаха в историята! Специалистите на тема окачване от H&R предлагат комплект спортни пружини, с които малкият модел с предно задвижване се управлява по-добре в завоите.

Настройката на пружините на H&R към серийното окачване позволява смъкване на центъра на тежестта на автомобила с 35 милиметра отпред и с до 30 милиметра отзад, като при версията A1 Sportback 40 TFSI смъкването както на предната, така и задната ос е с по 30 милиметра. резултатът е по-малко странично накланяне в остри завои и по-пъргаво поведение, като освен това има видимо подобрение на външния вид на Sportback. Въпреки това комфортът на возене остана непроменен.

Още по-добра визия гарантират увеличенията на следата „Trak+“-на хората от H&R, с които серийните или джантите допълнително оборудване изпълват калниците още по-плътно.

Още по темата

Card image cap
Porsche Panamera с карбоновия подпис на Mansory

24
окт.
2017

Швейцарската тунинг фирма Mansory е създала истинско бижу с проекта си на базата на Porsche Panamera. То е получило не само огромна доза карбон, но и увеличение на „конете”

Card image cap

В последния брой:

Архив >