Спортен „костюм“ по мярка за 911

0508
2017

Макар, че след последния фейслифт от страна на Porsche, окачването на серия 991 на модела 911 бе значително подобрено в сравнение с предшественика. По-добре обаче не е съвсем достатъчно… поне така смятат тунинг специалистите на тема окачване от H&R. По тази причина те предлагат в програмата си различни тунинг-компоненти за всички версии от Carrera до Turbo.

Конструираните и пригодени за серийните аморисьори пружини се предлагат в четири различни варианта и смъкват шасито на спортния модела с от 25 до 30 милиметра. Колко струват? По 650 лв. на брой. Така с понижен (още повече) център на тежестта и без влошаване на комфорта страничните накланяния в завоите се намаляват осезаемо.

Вие обаче си падате по спорта и изброеното дотук не ви е достатъчно? Тогава можете да си поръчате спортни стабилизатори за 1000 лв. на брой на H&R – така ще имате гарантирана допълнителна динамика. Тези стабилизатори се предлагат за всички модели без версиите GTS и  Turbo. Освен това тунинг специалистите от H&R предлагат за Porsche и увеличение на следата „Trak+“ с от 10 до 36 милиметра на ос. Цените им започват от 200 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин