Спирачни светлини в стила Формула 1 за Rolls-Royce Cullinan от Wald


26
дек.
2020

Японските тунинг-специалисти Wald International са известни с дивите си преработки. Най-новото творение на японците: Rolls-Royce Cullinan с внушителен бодикит и радикално смъкване на каросерията.

Тунингът на Wald International е синоним на „Може ли малко повече?“. Без значение, дали се касае за Mercedes AMG G 63 или Porsche Cayenne, японските тунинг-специалисти знаят как да си свършат работата. Сега те са се заели с Rolls-Royce Cullinan и са направили външността на модела от величествена в грандиозна! Тунинг-специалистите не са се спрели дори и пред задна броня със светлини в стила на Формула 1.

Брутално смъкване на каросерията и 24-цолови джанти

Посредством бодикит външният вид на Cullinan става още по-впечатляващ. Предната броня навлиза в средата с характерна решетка и удължава оптически самата радиаторна решетка. Освен това има нови странични прагове и задна броня с интегрирани спирачни светлини в стила на Формула 1, както и огромен дифузьор. Допълнително има хромирани акценти и спойлер на задния капак. Наистина впечатляващо е смъкването на каросерията, което приближава струващия 630 000 лв. луксозен SUV почти до асфалта. Така 24-цоловите джанти изглеждат още по-внушителни. 6,75-литровият Twin-Turbo-V12 двигател е оставен от Wald International без промяна, като 571 к.с. и 850 Нм максимален въртящ момент би трябвало да са достатъчни в повечето случаи.  

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин