Специалнa лимитирана версия на Golf R

2301
2020

Непосредствено преди раздялата си с Golf 7 R в Австралия Volkswagen създава специалната „шарена“ версия на модела Final Edition. Последната уникална серия е лимитирана до 450 бройки и ще бъде при клиентите през май 2020.

150 екземпляра от Golf R ще получат специална боя с индивидуални цветове. Нюансите  „Viper Green“, „Victory Blue“ и „Violet Touch“ до момента не бяха достъпни в Австралия и сега ще бъдат предлагани срещу доплащане. Останалите 300 бройки от серията ще бъдат достъпни в обичайните цветове черен, бял и син. За сума, равняваща се на около 70 000 лв., купувачите ще получат на практика цялостно оборудван Golf R – единствената опция е панорамният покрив. Стандартното оборудване на Final Edition включва по-добра аудиосистема Dynaudio, 19-цолови джанти с черни акценти и тапциерия с напа. Под капака няма изненади – тук откриваме 2-литров турбодвигател с 4 цилиндъра, развиващ 290 к.с. и 380 Нм, предавани към четирите задвижващи колела с помощта на 7-степенна трансмисия с два съединителя. В сравнение с европейската версия австралийският R е с 10 к.с. по-слаб.

Специални предложения за сбогуване с Golf 7 има и доста по-близо: официалното представителство на марката за България предлага последни много добре оборудвани налични на склад автомобили на специална цена 36 990 лв. с ДДС. Предложението е за ограничено количество налични автомобили на склад Golf 7 Comfortline 1.5 TSI 6MT, 150 к.с., на специална промоционална цена 36 990 лв. с ДДС и е валидно до 31.03.2020 г. или до изчерпване на количеството. Новото поколение на хитовия компактен модел ще стъпи официално на нашия пазар през април т.г.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин