Специално M3 за бляскава поява


8
ян.
2020

Сиво, кафяво, сребристо или хромирано? Цветът на това BMW е доста загадъчен и специален. Това M3 Individual е в топсъстояние – и е обявено за продажба!

Ако обичате бързите коли, то едва ли ще пропуснете тази: BMW M3 Competition с лак Individual. Единствено цветът е малко загадъчен – дали F80 е в сиво, кафяво, сребристо или хромирано? Всъщност цветът се оказва „Macadamia“ или по-точно „Macadamia Metallic“ силно блестящ тон в кафявата гама, която изглежда различно в зависимост от светлината.

450 к.с. в това блестящо M3

Спортното Coupe не само изглежда страхотно, но и притежава солидна мощност. Под капака работи 3-литров редови 6-цилиндров битурбо агрегат, който във версията Competition разполага с 450 к.с. и 550 Нм. Максималната скорост е ограничена на 250 км/ч. Продавачът не е посочил пакет M Drivers, иначе щяха да възможни още 30 км/ч. Трансмисията е опционалната 7-степенна автоматична, с която тежащото 1,6 тона BMW ускорява до темпо 100 за 4 секунди. Първата регистрация на M3 е през януари 2018 г., а пробегът му – само 12 699 километра. По отношение на външния вид и на техниката автомобилът е в топсъстояние , като освен това автомобилът разполага с гаранция BMW Premium Selection .

Индивидуалността си има цена

Освен лак Macadamia и турбомощност BMW M3 Competition блести и с висок комфорт. Спортни седалки с кожена тапицерия, Head-up дисплей, подгряване на седалките и аудиосистема на Harman Kardon са само част от списъка с оборудване. Всичко това обаче си има своята цена: като ново това специално M3 е струвало 210 000 лв. Две години по-късно и след 12 699 километра стойността му е спаднала значително и сега спортното Сoupé се предлага за 130 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >