Специални модели за SL и SLC


7
фев.
2017

Макар и зимата все още да не си е отишла, хората с нетърпение се подготвят за следващия сезон на кабриолетите – все пак след зимата идва пролетта. От маркетинговия отдел на Mercedes искат тя да дойде възможно най-бързо. Хората от Щутгарт предлагат за любителите на шофирането под открито небе два нови, специални модела на кабриолетите SL и SLC.

SLC като „RedArt Edition“

Започваме с по-малкия SLC, който навремето носеше наименованието „SLK“. Сега той се предлага – независимо от моторизацията – във версия „RedArt Edition“. Червени акценти в екстериора и интериора отличават специалния модел от обикновения SLC. По външността в червен цвят са предният сплитер, елементи по решетката, „хрилете“ в калниците, както и декоративната лайсна в дифузьора. Джантите са   18-цолови.За моделите с четирицилиндрови агрегати се предлагат цвят матово-сиво, а AMG-Line е с черни джанти, спортно окачване и спортна ауспухова уредба. Във вътрешното пространство погледите привлича черната кожена тапицерия с червени шевове. Спортният волан и карбоновите акценти придават завършек на специалния модел.

 

SL като „designo Edition“


За по-големия модел SL от Mercedes също са приготвили в гамата подходяща версия за пролетта. „designo Edition“ е в бляскав син лак и има AMG-джанти с десет лъча. В интериора на големия кабриолет пасажерите заемат позиция върху седалки с кожена тапицерия в порцеланово и черно, която може да бъде открита и по вратите. Контрастът тук идва от белите предпазни колани. Спортен волан и различни акценти в пиано лак създават спортна и шикозна атмосфера.

SLC „RedArt Edition“ и  SL „designo Edition“ могат да бъдат поръчвани веднага, а пазарният старт е планиран за април.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин