Специализиран уебсайт предлага безплатни ръководства за ремонт на автомобила

0212
2019

Падате си хоби-майстор и сте готови да отделите време, за да спестите някой лев от труд в сервиза? В такъв случай уебпорталът клуб Autodoc Club ще ви направи истински щастливи. Тук можете да се запознаете с професионални наръчници за смяна на части – било то за лагер главина на Opel Zafira, за кормилен накрайник на BMW Серия 3 (Е90), за филтър купе при Mercedes-Benz M-класа (W163) или за носач на Toyota RAV4… Някои от ръководствата са достъпни като PDF-файлове, а други разполагат и с видеоклипове oт Youtube-канала на Autodoc.

Специализираният сайт разполага и с функционален софтуерен инструмент за записи и анализи. В него влизат:
– Дневник за обслужване на автомобила: там можете да записвате и да анализирате информацията от ремонти: дати, части и консумативи, които са сменени, както и сервизите, които са обслужвали автомобила ви. По този начин ще можете да планирате разходите предварително и да избегнете ненужни харчове.
– История на смяна на маслото: за да не се налага да помните интервалите на смяната на маслото, марката, вида, вискозитетния клас, както и цената. От профила ще получавате уведомления, когато дойде моментът за смяна.
– График за смяна на части – когато обновявате информацията за пробега на автомобила възможно най-често, ще получавате известия за предстоящо обслужване и др.

Потребителите на сайта създават личен профил, в който освен основната информация за автомобила могат да съхраняват също снимки и сканирани копия от документите на автомобила си и застраховката, както и бележки – така че всичката важна информация да бъде на едно място.

AUTODOC разполага общо с над 2045 PDF наръчници за смяна на части и повече от 2284 видео урока от видео канала в Youtube. Така потребителите на портала получават практична информация относно монтажа на авточасти с детайлни инструкции стъпка по стъпка и снимки или кратко филмче. Подчертаваме отново, напълно безплатно! А ако искате да имате достъп до AUTODOC
директно на смартфона си – Autodoc App Store

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин